Epidemi på is

Virksomheten i firmaet epidemi.as trappes betydelig ned den 15. august 2016.

Daglig leder for epidemi, Preben Aavitsland, tiltrer 15. august en halv stilling som overlege ved Folkehelseinstituttet. Fra før arbeider Aavitsland som kommuneoverlege i Arendal kommune og professor ved Institutt for helse og samfunn, Universitet i Oslo. Dermed har ikke epidemi noen særlig kapasitet til å ta nye oppdrag. Dessuten kan oppdrag komme i konflikt med interessene til andre av Aavitslands arbeidsgivere.

– Det har vært fire morsomme og utfordrende år, sier Preben Aavitsland. – Nå takker jeg alle firmaets kunder og samarbeidspartnere, og så skal jeg jobbe videre med de samme temaene – smittevern, miljømedisin og beredskap – ved Folkehelseinstituttet, Universitetet i Oslo og i Arendal kommune.

Hjemmesiden epidemi.no opprettholdes, i hovedsak som et arkiv for Aavitslands avisartikler og vitenskapelige publikasjoner. Twitter-kontoen epidemino fortsetter som Aavitslands private konto for smittevernsaker.

 

 

 


Publisert

i

av